Voowaarden

Graag willen we uw aandacht wijzen op een paar zaken die van belang zijn.

Om het bezoek van de Tech Xpress in goede banen te leiden zijn de volgende zaken van belang:

 1. De doelstelling van het bezoek in relatie met uw curriculum is afgestemd.
 2. De AVG is door uw school afgedekt/ geregeld met de ouders.
 3. De dagindeling is: ronde 1 van 9:30 – 11:30 en ronde 2 van 12:00 – 14:00 uur.
 4. Eventuele vergunningen/ ontheffingen zijn door uw school geregeld.
 5. De handleiding is door de groepsleerkracht doorgenomen en de introductievideo is getoond.
 6. Er zijn géén kosten vanuit de Tech Xpress aan het bezoek verbonden tenzij de reservering binnen 10 dagen voor het geplande bezoek door u wordt geannuleerd. In dat geval brengen we 100 euro onkosten in rekening.
 7. Maximale afstand vanuit Rotterdam centrum is 25 kilometer.
 8. Maximale groepsgrootte 28 leerlingen. Bij een grotere groep komen we graag twee keer langs.
 9. De ruimte die bestemd is voor de workshops in school dient zo dicht mogelijk bij de parkeerplaats van de Tech Xpress gesitueerd te zijn.

Privacyverklaring

De GLR Tech Xpress mag op grond van het privacybeleid van de school en de individuele gegevens van hun deelnemers hieromtrent, beeldmateriaal van leerlingen en personeel, vrij gebruiken op GLR-websites en (social)mediakanalen. 

Aanwijzingen met betrekking tot parkeren

In verband met de grootte van de Tech Xpress is één parkeervak niet voldoende. We vragen om rekening te houden met minimaal 17 meter. Het kan nodig zijn om een ontheffing parkeerverbod en/of een ontheffing Algemene Plaatselijke Verordening Parkeren aan te vragen voor de Tech Xpress. De aanvraag en de bijkomende kosten zijn voor uw rekening. Dat geldt ook voor eventuele kosten betaald parkeren. Graag overleggen we van tevoren over de plek waar de Tech Xpress komt te staan. 

Let op! Een aanvraag bij de gemeente kan enige dagen duren. 

Benodigdheden vanuit uw school voor uitvoering workshops:

 • wifi;
 • tenminste 3 stroompunten; 
 • digibord of beamer;
 • per schoolworkshop 1 tafel met 2 stoelen;
 • indien de workshop videomapping wordt gekozen, is er een ruimte nodig waarbij verduistering mogelijk is;
 • indien de workshop stop-motion wordt gekozen, dan vragen wij u om 1 tafel naast een open raam te plaatsen en hierbij te zorgen voor een stoompunt. Verlengsnoeren hebben we zelf mee.

Disclaimer

De GLR Tech Xpress is een dienst die het Grafisch Lyceum Rotterdam in overleg met uw organisatie aanbiedt. Hoewel het GLR zijn best doet om deze dienst zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan het GLR niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten of schade, voortkomend uit deze dienst. Het GLR ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet. 

De GLR Tech Xpress maakt gebruik van (social)mediakanalen maar is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van deze kanalen. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op de button te klikken, accepteert u deze cookies.   Zie onze disclaimer en privacy policy